• De stemming voor het sportgala is geopend!

  Wie vond jij de Strafste Brechtse Sportmadam van het jaar? Wie verdient de award van sportbelofte? En wie o wie wordt de coolste sportclub van het jaar?

  lees meer
 • Start 2 Run voorjaar 2020

  Het voorjaar is de ideale moment om je conditie op te krikken. Met de Brechtse Stratenloop als doel zijn de Start2Run-lessenreeksen de ideale trainingen om in topconditie aan de start te staan. Opnieuw worden er twee lessenreeksen georganiseerd: 0-5 km in Brecht en 5-10 km in Sint-Job-in-'t-Goor.

  lees meer
 • Nieuw AED-toestel aan Sporthal De Ring

  Vanaf nu hangt er aan de buitenzijde van Sporthal De Ring een nieuw AED-toestel. Binnenkort zal er ook een vormingsmoment georganiseerd worden om inwoners te informeren over het correct gebruik van zo'n toestel.

  lees meer
 • Brechtse stratenloop 2020Brechtse stratenloop 2020

  Brechtse stratenloop in 2020 terug naar Gemeenteplaats!

  De Brechtse stratenloop verhuist in 2020 terug naar Gemeenteplaats. Bovendien zijn er nog een aantal veranderingen op til. Afspraak op vrijdag 26 juni 2020.

  lees meer
 • Spierkracht voor senioren

  Het belang van krachttraining om op latere leeftijd goed te functioneren is wetenschappelijk voldoende ondersteund. Met heel eenvoudige en leuke oefeningen wordt (opnieuw) aan de spieren gewerkt. 

  lees meer
 • Loop mee met Brechts jogcriterium!

  In 2020 is het Brechts jogciiterium al aan zijn 6e editie toe! Neem je dit jaar deel aan de 3 meest fantastische joggings in Brecht, dan ontvang je een cadeautje. Jog4fun geeft alvast de aftrap op zondag 29 maart met de Bosloop.

  lees meer

Recente nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten