Menu Sluit
Kinderopvang

Kinderopvang

Op zoek naar kinderopvang?

Het lokaal loket kinderopvang helpt (toekomstige) ouders met hun zoektocht naar kinderopvang in de gemeenten Brecht, Malle, Ranst, Schilde, Zandhoven, Zoersel, Wijnegem en Wommelgem.

Opvanginitiatieven in jouw regio

Op de website www.kinderopvangvoorkempen.be worden alle opvanginitiatieven in de regio voorgesteld zodat je in 1 oogopslag opvang voor je kindje kan vinden en aanvragen.

Zo kan je kinderopvanginitiatieven in je buurt zoeken maar ook een overzicht genereren van opvanginitiatieven die bijvoorbeeld op de route naar het werk liggen. Je kan tevens filteren op prijs, openingsuren, soort kinderopvang, …

Opvangaanvraag

Via de website kan je een opvangaanvraag doen bij verschillende opvanglocaties. Nadat je enkele gegevens hebt ingevuld en je gewenst opvangplan hebt aangeduid, wordt je aanvraag rechtstreeks naar de opvanglocatie(s) gestuurd. De opvanglocatie(s) kan de opvangvraag wel of niet accepteren of een alternatief opvangplan aanbieden. Wanneer je ingaat op een opvangvoorstel van een opvanglocatie, wordt er een plaatsbezoek ingepland en kan de inschrijving verder in orde gebracht worden.

Persoonlijke hulp bij zoektocht

Het lokaal loket biedt ook persoonlijke hulp bij de zoektocht naar kinderopvang als je de weg naar kinderopvang moeilijk vindt. Je kan je hulpvraag stellen door te telefoneren naar het nummer 0470 21 51 95 of te mailen naar kinderopvang@huisvanhetkindvoorkempen.be