• Leo Timmers opent tentoonstelling in Brecht!

  Vanaf 25 oktober kan je je in de bibliotheken van Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor en Sint-Lenaarts onderdompelen in de wereld van jeugdboekenschrijver- en illustrator Leo Timmers. 

  lees meer
 • Gezocht: creatieve voorlezers!

  Elke twee weken komt jong en oud samen in de bib van Brecht en Sint-Job om naar spannende, mooie of grappige verhalen te luisteren. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op woensdagmiddag een uurtje willen voorlezen en aansluitend een kleine knutselacitvitieit willen begeleiden. 

  lees meer
 • Workshop retrogaming

  Gamers verenigt u, want op woensdagmiddag 23 oktober kan je in Brecht deelnemen aan een workshop retrogaming!

  lees meer
 • Lees je mee?

  Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen

  Wil jij mee bepalen wie dit jaar de prijs voor het beste kinder- of jeugdboek krijgt? Schrijf je dan snel in voor de Kinder- en Jeugdjury van dit jaar!

  lees meer
 • Voor jou geboekt!

  Wil je een goed boek lezen tijdens de vakantieperiode? Maar weet je niet goed welk boek te kiezen? Geen probleem! Wij stellen met veel plezier voor jou een boekenpakket samen. Zowel jeugdige als volwassen lezers kunnen van deze formule gebruik maken.

  lees meer
 • Voorlezen in de bib

  In de bibliotheek van Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor worden toffe, spannende en grappige verhalen voorgelezen. Telkens kan je meedoen aan een leuke activiteit die bij het thema past. Mama's, papa's, oma's, opa's, ... zijn welkom om mee te luisteren of kunnen snuisteren in alles wat de bib te bieden heeft.

  lees meer
 • Tabletcafé 2019 - 2020

  Heb je een tablet of smartphone en wil je graag wat tips en trucs uitwisselen met andere tabletgebruikers? Kom dan zeker de laatste vrijdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur mee swipen in ons tabletcafé!

  lees meer
 • Lees je mee met groep 2 van de KJV?

  Ben je tussen 6 en 8 jaar oud? Wil je samen met anderen op een leuke manier met boeken werken? Neem dan deel aan deze superleuke leesgroep voor groep 2 van de KJV!

  lees meer

Laatste nieuws

Abonneren op Nieuwsberichten

in Brecht