• Iets organiseren? Gebruik het Covid Event Risk Model

  Sinds 1 juli mogen er terug evenementen (tot 200 personen binnen en tot 400 personen buiten) worden georganiseerd onder bepaalde voorwaarden. De overheid heeft een tool ontwikkeld waarmee je kan testen of je evenement veilig genoeg is.

  lees meer
 • Hoe schrijf je in voor Speelkriebels?

  De Speelkriebels op de 3 locaties zullen er dit jaar een beetje anders uitzien. Per locatie (bubbel) zullen er 43 plaatsen beschikbaar zijn. Inschrijven voor de Speelkriebels deze zomer kan vanaf maandag 22 juni 2020 vanaf 18.00 uur.

  lees meer
 • Tekeninginzamelactie voor Brechtse woonzorgcentra

  Op vrijdag 26 juni 2020 doet de sportdienst van Brecht een tekeninginzamelactie voor de bewoners van de Brechtse woonzorgcentra. Sportconsulent Kristian Vander Mast loopt die dag een parcours van 30km door Brecht en voorziet alle Brechtse woonzorgcentra van tekeningen.

  lees meer
 • Speurtocht van Vlieg: 1 juli tot 31 augustus 2020

  Ook dit jaar komt Vlieg terug naar Brecht! Het thema van dit jaar is ‘Hoor jij wat ik hoor'? Wil jij deelnemen aan deze speelse speurtocht? Klik dan snel hier voor meer informatie.

  lees meer
 • Brechtse maatregelen: coronavirus

  Op deze pagina vind je steeds de laatste update van informatie en maatregelen over het coronavirus. Ook een update van de FAQ met veelgestelde vragen van onze Brechtse inwoners aan het callcenter (gratis nummer 0800 23 310) lees je hier. 

  lees meer
 • familie fitfamilie fit

  Doe mee en wordt Familie Fit

  Bewegen is in! Bewegen is gezond! Bewegen is plezant! Samen bewegen, met het hele gezin, is nog zoveel leuker! Én je kan er mooie prijzen mee winnen!

  lees meer

Recente nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten