SWAP

SWAP

 

SWAP-activiteiten worden steeds georganiseerd voor alle tieners geboren in 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 van Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht, Brasschaat en Stabroek. Busvervoer is steeds inbegrepen. Je kan in Brecht en Sint-Job opstappen. Hou er rekening mee dat de opgegeven aankomsturen steeds een schatting zijn. Gezien de afstand naar de uitstappen en de onvoorspelbaarheid van het verkeer kan hier steeds wat marge op zitten.

 

Paintball

Pak aan? Helm op? Geweer geladen? Dan ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke dag Paintball! Speel zotte spelletjes terwijl je met verfkogels op elkaar probeert te schieten. Kan jij alle kogels ontwijken?

Datum: 7 juli 2022

Locatie: Red Fox Paintball – Grote Puttingbaan 8a, Nijlen België

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Splesj

Ga voor één dag helemaal los in het allergrootste waterspeelpark van Europa. Geniet van de spectaculaire glijbanen, de zotte airtrampoline en de grote speeltuin waar je helemaal los kan gaan.

Datum: 14 juli 2022                                                                                                                                         

Locatie: Waterspeelpark Splesj – Oude Antwerpsepostbaan 81B, Hoeven Nederland

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Walibi

In Walibi Belgium is er voor elk wat wils. Ben jij een echte durver, een waterrat of toch eerder voor de rustige attracties? Het kan allemaal tijdens een dagje uit in dit wervelende pretpark!

Datum: 28 juli 2022

Locatie: Walibi Belgium – Boulevard de l’Europe 100, Waver Belgium

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Lilse Bergen

Kom genieten van een dag vol natuur en avontuur tijdens een uitstap naar de Lilse Bergen. Met een grote zwemvijver, waterglijbanen en een speeltuin is de Lilse Bergen een echt speelparadijs.

Datum: 4 augustus 2022

Locatie: Lilse Bergen – Strandweg 6 , Lille België

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Trampolinepark Level Up

Kan je maar niet genoeg krijgen van een trampoline en ben jij echt niet bang van hoogtes? Schrijf je dan snel in voor onze uitstap en beleef een geweldige dag in het trampolinepark Level Up! In 9 verschillende area’s kan je je helemaal uitleven en doe je zelf wat jij wil!

Datum: 11 augustus 2022

Locatie:  Kattenbroek 33, Edegem België

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Efteling

Maak je klaar voor de Wereld vol Wonderen. Hou jij van de spanning van een achtbaan zoals Joris en de Draak? Of toch liever de mooie sprookjeswereld van de Droomvlucht? Laat je je liever meeslepen naar de middeleeuwen met de wervelende show Ravelijn? Doe het gewoon allemaal en nog veel meer op een uitstap naar de Efteling.

Datum: 18 augustus 2022

Locatie: Europalaan 1, 5171 Kaatsheuvel Nederland

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu

 

Skatepark BlikFabriek

Ben jij een echte skater? Kan jij maar niet genoeg krijgen van je skateboard en ben jij constant nieuwe kunstjes aan het oefenen? Dan is een dagje in dit skatepark helemaal iets voor jou!

Datum: 25 augustus 2022

Locatie: SkateDepot vzw – Krugerstraat 232, Hoboken België

Inschrijven: brecht.ticketgang.eu