• Aanleg werfreserve: hulpkok woonzorgcentrum

  Het OCMW van Brecht gaat over tot de aanleg van een werfreserve voor hulpkok woonzorgcentrum. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 24 februari 2020.

  lees meer
 • Vrijwilligers gezocht Domo Voorkempen

  Domo Voorkempen is op zoek naar toffe, vlotte en spontane vrijwilligers die wekelijks willen langsgaan bij een Domo-gezin. Je ondersteunt een gezin door samen een taart te bakken, te helpen met huiswerk, een babbeltje te doen of samen op zoek te gaan naar een leuke hobby. Wil je meer informatie? Kom dan langs op het infomoment op maandag 10/02/2020.

  lees meer
 • Tijdelijke maatschappelijk werker gezocht

  Om de bevallingsrust van een collega op te vangen is OCMW Brecht op zoek naar een enthousiaste maatschappelijk werker om tijdelijk (van begin februari 2020 tot eind juli 2020) en voltijds het team van de sociale dienst te komen versterken.

  lees meer
 • Woonzorgcentrum Sint-Maria zoekt jobstudenten voor zomervakantie 2020!

  Voor de zomervakantie van 2020 is woonzorgcentrum Sint-Maria in Brecht opnieuw op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor de diensten verpleging, verzorging, ergotherapie/kinesitherapie, logistiek, keuken en onderhoud. Hier vind je de informatiebrochure en het sollicitatieformulier.

  lees meer
 • Woonzorgcentrum Sint-Maria gaat op zoek naar verpleegkundigen en zorgkundigen!

  Nieuwe vacature bij woonzorgcentrum Sint-Maria: we zijn op zoek naar verpleegkundige of zorgkundige in een tijdelijke, deeltijdse vervanging. Ben jij werkzoekende en/of direct beschikbaar? Jou zoeken we!

  lees meer
 • welzijnscampus

  De welzijnscampus is voor jou als inwoner het eerste zichtbare resultaat van de integratie van OCMW en gemeente. Een aantal diensten van het gemeentehuis verhuist met hun aanbod naar de gebouwen van het OCMW en het dienstencentrum in Brecht. Je leest meer in de katern.

  lees meer

Laatste nieuws

Abonneren op Laatste nieuws