Les telen van keukenkruiden

Les telen van keukenkruiden

De biologische nuts- en kringlooptuin herbergt een ruim assortiment van gekende en minder gekende keukenkruiden. Vanuit onze ervaring vertellen we hoe je deze kruiden best kan kweken. Aspecten die daarbij aan bod komen zijn: standplaats, vermenigvuldigen via stekken of afleggen, hoe niet volledig winterharde soorten overwinteren, enz. De aandacht gaat hierbij vooral uit naar doorlevende kruiden, maar ook eenjarige kruiden kunnen aan bod komen. Kortom dit is een les met heel wat praktische tips waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Deze les gaat door op zaterdag 17 juni 2023 van 9 tot 12 u in de biologische nuts- en kringlooptuin van de gemeente Brecht, Mudeausstraat 6, 2960 Brecht. De ingang van de tuin ligt naast het Kempuseum (nr. 2).

Om praktische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot 15 personen. Vooraf inschrijven is daarom verplicht. Gebruik hiervoor het inschrijvingsformulier toegankelijk via de knop in de rechterkolom. Deelname is gratis (uitsluitend bij voorafgaande inschrijving).