Duurzaam bouwadvies (Kamp C Westerlo)

Kamp C is het provinciaal centrum voor duurzaamheid en innovatie. De werking van Kamp C is erg breed en richt zich voornamelijk tot vier doelgroepen:

Particulieren

Als particulier kun je bij Kamp C terecht voor onafhankelijk advies rond je (ver)bouwprojecten. Ook de tentoonstelling Expo C, workshops en infosessies, onze bib en lezingen kunnen je helpen bij de realisatie van je plannen.

Bedrijven en professionelen

Als ondernemer kun je je op Kamp C vestigen of er vergaderingen, seminaries of events organiseren. Daarnaast zijn onze samenwerkingsverbanden een troef. Kamp C is als Cleantech antenne voor de bouwsector een belangrijke spil in het bouwnetwerk van Vlaanderen.

Lokale overheden

Wil je als gemeente je burgers sensibiliseren en/of informeren op gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen en leven? Of heb je in je gemeente een (gemeentelijk) bouwproject waarvoor je neutraal advies en begeleiding kunt gebruiken? Dan kun je beroep doen op Kamp C.

Scholen

Zowel voor lager, secundair als middelbaar onderwijs, heeft Kamp C educatieve pakketten op maat om de toekomstige bouwers of bouwprofessionelen vertrouwd te maken met duurzaam bouwen.

Meer info op https://www.kampc.be/