Gemeente Brecht vraagt ondernemers feedback over de coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen. De gemeente Brecht probeert je als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. We proberen dit elke dag beter te doen, met als doel je de beste ondersteuning mogelijk te bieden.

Mogen we je daarom vragen om ons aan te geven hoe je onze ondersteuning ervaren heeft?  Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons?

We komen ook graag te weten hoe het met je en jouw onderneming staat... Wat is de impact vandaag van corona op jouw onderneming? Welke verwachtingen heb je over de toekomst?

Wij geven om jouw mening!
We willen je dan ook vragen om onze enquête in te vullen. Deze is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van jouw tijd in beslag.

De enquête vind je hier: https://vlaanderen.impactcorona.be/2274

We hopen dat heel wat ondernemers de bevraging zullen invullen. Dit kan tot 30 september 2020. Vanaf eind september 2020 zal het onderzoeksteam alle data verwerken en analyseren. Dit zal resulteren in een persoonlijk onderzoeksrapport op maat van onze gemeente. Aan de hand van dit rapport zullen wij als gemeente kunnen bekijken welke stappen we verder kunnen ondernemen.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage aan deze bevraging!

Afbeeldingen