Dagarrangementen

Een dagje doorbrengen in Brecht met je gezin of met vrienden?
Wij bieden je een aantal mogelijkheden aan, waaruit je zelf kan kiezen, zodat je er een onvergetelijke dag van kan maken!

Hoe gaan we juist te werk?

  • Activiteiten

Uit een lijst van bezoeken kan je twee activiteiten kiezen. Je beslist zelf welke je wil combineren, in welke volgorde en op welke dag. De prijzen in de brochure zijn richtprijzen, omdat ze onderhevig zijn aan kleine wijzigingen.

  • Een lunch?

Vervolgens kan je ook een lunch plannen in één van de deelnemende horecazaken. Zowel De Schandpaal (Hendrik Schoofsstraat 6) als De Goeien Tijd (Vaartdijk 16) bieden een dagschotel aan voor ongeveer 12 euro (excl. drank). Je bent natuurlijk vrij om zelf een andere horecazaak te kiezen of wil je liever met je kinderen je eigen picknick nuttigen? Ook dit is geen probleem! Wij kunnen je een leuke (buiten)picknickplek in de buurt van de activiteiten aanduiden.

  • Gekozen?

Neem dan contact op met de toeristische dienst van Brecht. Wij geven je de exacte prijzen, sluitingsdagen, openingsuren, contactgegevens en andere relevante informatie, zodat je zelf verder de laatste details kan regelen met de aanbieders. Daarna rest je enkel nog heerlijk genieten van een ontspannen en leerrijk dagje Brecht!