Scholenveldloop

 

Op woensdag 27 september was het weer zover: het sportieve hoogtepunt van de Brechtse leerlingen: de Scholenveldloop!

Met maar liefst 630 waren ze ingeschreven, de leerlingen uit het lager onderwijs. Allemaal klaar om hun school te vertegenwoordigen op de jaarlijkse scholenveldloop op de voetbalterreinen van KSK Brecht. In totaal waren er 24 reeksen met jonge lopertjes.

opwarming met Kik en Eek

Voor we van start gingen kwamen Kik en Eek de spoeren losmaken op leuke muziek. Het publiek mocht meedansen en de sfeer zat er meteen goed in.

Het waren de meisjes van het 1e leerjaar die omstreeks 14u de spits mochten afbijten over een afstand van 400 meter. Luidkeels aangemoedigd door schoolgenootjes, ouders, grootouders, leerkrachten en directie zette vervolgens elke leerling zijn/haar beste beentje voor. De scholenveldloop werd uiteindelijk afgesloten met een reeks voor de mama’s en juffen en een reeks voor de papa’s en meesters. Na hun fantastische reeks stonden opnieuw Kik en Eek klaar om de lopers op te vangen en een mooie foto te nemen.

Foto's en resultaten

Alle leuke foto's vind je terug in ons fotoboek. Ook op onze facebook-pagina zijn enkele foto's terug te vinden. Wil je een foto posten van je geweldige prestaties? vergeet dan zeker niet de hashtags #sportersbelevenmeer en #sportiefbrecht

De resultaten van de scholenveldloop kan je hieronder terugvinden.

Heel erg hard bedankt! 

Langs deze weg dank aan alle vrijwilligers die een handje toegestoken hebben en aan de talrijke supporters die aanwezig waren en natuurlijk aan alle deelnemers!

Tot volgend jaar!