Maand van de sportclub

Heel de maand september gooien de Brechtse sportclubs hun deuren open. Door middel van gratis initiaties, demonstraties, kijkdagen enz. kan je kennis maken met het sportaanbod. Doe je mee?  

Informeer bij je sportclub naar keuze voor meer informatie over hun aanbod. Ontdek het ruime aanbod aan activiteiten via onze sportclub-zoekmachine. Sluit je in september aan bij een Brechtse sportclub en kom je bovendien op woensdag 19 september in je sportoutfit naar school, dan ontvang je als beloning een leuk sportcadeau van de gemeente Brecht!

Volg het stappenplan:

Stap 1: Kies je favoriete sportclub via onze sportclub-zoekmachine of neem contact op met de sportdienst om jou te helpen bij je keuze.
Stap 2: Zorg dat je beschikt over een uitnodigingskaart (worden verdeeld via de Brechtse scholen en via de gemeentelijke sportdienst)
Stap 2: Start tussen 1 en 30 september met sporten bij een sportclub en laat de uitnodigingskaart aftekenen.
Stap 3: Kom op woensdag 19 september in sportoutfit naar school (vergeet je kaart niet voor een stempel of handtekening van je juf of meester).
Stap 4: Lever de ingevulde kaart in en ontvang een sportcadeau (Inruiladres: Sporthal de Ring, Ambachtslaan te Brecht op weekdagen van 17.30 tot 22.00 uur van 19/09 tot 15/10/2018).

De 'Maand van de Sportclub' gemist? Geen probleem, want bij een sportclub beleef je uiteraard het hele jaar door meer. 

Referenties