Gala van de Brechtse Sportsterren

 

Gemeente Brecht zoekt sportsterren

De gemeente Brecht organiseert op vrijdag 14 februari 2020 een Gala van de Brechtse sportsterren. Tijdens dit event worden de sportieve prestaties van Brechtse inwoners en ploegen van het afgelopen jaar in de kijker gezet.

Ook de editie 2020 van het Sportgala wordt weer een wervelende sportshow die aan elkaar gepraat zal worden door Sporza journalist Maarten Vangramberen. Op vrijdagavond 14 februari 2020 zal Maarten de Brechtse sportsterren voorstellen die het voorbije jaar een opmerkelijke sportieve prestatie hebben geleverd en zullen de winnaars bekend gemaakt worden van de zes STER-awards.

Aan de Brechtse bevolking en aan de verenigingen in Brecht werd een oproep gedaan om personen of ploegen die het voorbije jaar knappe sportprestatie neerzetten, kenbaar te maken. Aanmelden kon tot 9 januari 2020 via het online formulier.

Bij aanmelding diende er een keuze gemaakt te worden uit de zes categorieën. Per categorie zal één winnaar aangeduid worden die dan een award met bijhorende geldprijs van 200 euro mee naar huis neemt.

  1. Award voor Sportman
  2. Award voor Sportvrouw
  3. Award voor Sportploeg
  4. Award voor Sportbelofte
  5. G-Sportaward
  6. Award voor de Coolste sportclub

Voor het toewijzen van de awards wordt er van 27 januari 2020 tot en met 9 februari 2020 een online stemming georganiseerd door een vakjury en een publieksjury.

Meer informatie over de stemming, de awards, de verdeling van de geldprijzen en de voorwaarden kan je nalezen in het reglement onderaan deze pagina.