Nieuwe vacature: consulent sport

De gemeente Brecht zoekt een consulent sport (m/v) – 19/38 uur (met aanleg van een werfreserve van één jaar)

Je taak:
Als consulent sport ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het stimuleren van sport en beweging in de gemeente. Je organiseert o.a. sportdagen, workshops, lessenreeksen en sportkampen. Hierbij heb je aandacht voor verschillende doelgroepen (kinderen, senioren, G-sport,…). De promotie van de activiteiten en de financiële administratieve afhandeling ervan behoren ook tot je taken. Verder werk je met je collega’s van de sportdienst samen aan een dynamisch sportbeleid voor Brecht.

Je profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma en rijbewijs B en bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk. Je bent thuis in de wereld van sport. Ervaring met sport en beweegpromotie is een pluspunt.
  • Je kan zelfstandig en gestructureerd werken en je kan accuraat budgetten beheren. Daarnaast beschik je over sterke administratieve vaardigheden en ben je klantvriendelijk.
  • Je bent een sterke organisator en kan met moderne communicatie en promotie een divers publiek aantrekken voor sport- en beweegactiviteiten.

Ons aanbod:

  • Een halftijdse (19/38) contractuele job met een grote mate van afwisseling en verantwoordelijkheid, met veel contacten in een stabiele omgeving
  • Een brutoaanvangswedde tussen  € 1243 en € 1372 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0,23 per km.

Interesse ?
Schriftelijke kandidaturen moeten – samen met een CV en kopie van het gevraagde diploma en rijbewijs – toekomen bij gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 15 januari 2018 om 12.00 uur ’s middags of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be. Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister welke kan toekomen tot uiterlijk 18 januari 2018 om 12.00 uur ’s middags. De infobundel met vermelding van de functiebeschrijving en toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan.

Info: Personeelsdienst, Gemeentepark 1, 03 317 17 72, sollicitaties@brecht.be

Afbeeldingen