Nieuwsberichten

 • Sportersbelevenmeer-dorp

  Op vrijdag 21 juni tijdens de stratenloop kan je terecht in het gloednieuwe popup-sportersbelevenmeer-dorp op de parking van sporthal De Ring. In dit dorpje zullen verschillende kinderanimaties aanwezig zijn zoals een springkasteel, sportspelletjes, een fietsparcours, enkele kermisattracties, foodtrucks …. 

 • Doe jij mee met de Brechtse stratenloop?

  De voorinschrijvingen van de Brechtse stratenloop zijn succesvol afgesloten! Maar op de sportdienst komen ondertussen heel wat bezorgde berichtjes en telefoontjes binnen ivm het afsluiten van de voorinschrijvingen. We kunnen iedereen geruststellen: je kan ter plaatse nog inschrijven in sporthal de Ring vanaf 16.30 uur! 

 • Gezocht: burgers met een hart voor Brecht!

  2019 is de start van een nieuwe legislatuur met een nieuw gemeentebestuur. Het betekent ook een nieuwe start voor onze adviesraden. En voor die raden zoeken we enthousiaste burgers om het bestuur te adviseren. Laat dus jouw stem horen en maak van onze gemeente een nog mooiere plek om te wonen.

 • Gala van de Brechtse Sportsterren was top!

  De eerste editie van het Gala van de Brechtse sportsterren was  een voltreffer. Ben jij ook benieuwd wie er aan de haal ging met een ster-award? Geniet nog even na van deze topavond met deze prachtige foto's.

 • Spierkracht voor senioren

  Het belang van krachttraining om op latere leeftijd goed te functioneren is wetenschappelijk voldoende ondersteund. Met heel eenvoudige en leuke oefeningen wordt (opnieuw) aan de spieren gewerkt. 

 • Renovatie Finse piste

  De gemeentearbeiders zijn deze maand druk in de weer aan de Finse piste op de site van de Kraaienhorst. De onderlaag wordt volledig afgeschraapt en voorzien van een nieuwe laag houtsnippers. Er wordt gewerkt in verschillende fases waardoor steeds een stuk van de loopomloop nog in gebruik blijft voor de joggers.

 • Badmintontornooi

  Het (regionaal) badmintontornooi van Neos Brecht is een pluimpje slaan op jouw spelniveau in aangenaam gezelschap.

 • Start to run

  We halen onze loopschoenen opnieuw uit de kast voor de start to run. Zowel voor de beginners als voor de gevorderden bieden we dit voorjaar een sessie aan. Gezellig samen lopen in groep onder leiding van een ervaren lesgever, verleg je grens en loop met ons mee!