Nieuwsberichten

 • Ben jij al individueel verzekerd voor sportongevallen?

  Niet in een sportclub, maar wel sportief? Maar wat doe je als je een sportongeval hebt? De gemeente Brecht biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten met verzekering aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent in je vrije tijd. Vanaf € 20 per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen. 

 • Je sport nergens beter dan in een Brechtse sportclub!

  September is de 'Maand van de Sportclub'! Heel wat sportclubs zwieren hun deuren open en bieden dan open trainingen, initiaties en demonstraties aan. Je kan gratis deelnemen of een kijkje komen nemen. Informeer bij je sportclub naar keuze voor meer informatie over hun aanbod. 

 • Voorjaarsprogramma GC Brecht - workshops 2017

  Ook in 2017 staan er weer heel wat leuke voorstellingen en activiteiten gepland in gc Jan vander Noot. Ontdek zeker het nieuwe aanbod workshops georganiseerd door onze cultuurdienst en reserveer alvast je plaatsje…

 • Krolf

  Krolf: bewegen maar vooral genieten!

  Maak kennis met ‘Krolf’! Een mengeling van golf en croquet! Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen tijdens onze initiatienamiddag op 24 april en geraak verknocht aan deze rustige maar competitieve sport die je in de buitenlucht kan uitoefenen. 

 • Loop je fit met Start To Run

  Loop met ons mee en werk aan je conditie door in een gezellige groep in de gezonde buitenlucht te sporten! De jogcursus starten op 27 februari 2018 in het gemeentepark van Brecht.

 • Het is menens met Sportieve voornemens!

  Hopelijk 2018 goed ingezet? Lekker veel gegeten en gezellig samen geweest met familie en vrienden. Nu is het weer tijd om te bewegen en te sporten. In het voorjaar organiseert de sportdienst weer tal van lessenreeksen om je lichaam terug in conditie te krijgen.

 • (groot)ouder - kindyoga

  Versterk de band tussen jou en jouw kleinkind tijdens deze yogalessen. Een exclusief moment voor jullie tweetjes. De volgende yogales is op zondag 25 februari 2018.

 • Oproep knappe sportprestaties!

  Jaarlijks worden heel wat indrukwekkende, sportieve prestaties neergezet door inwoners uit onze gemeente. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Stuur een mailtje naar sportdienst@brecht.be als je iemand kent die kans moet maken op 1 van de 5 gemeentelijke sporttrofeeën en een mooie geldprijs.