Nieuwsberichten

 • Zumba light

  De sportdienst doet je swingen met de zumba-light. één keer per week zetten we ons lichaam in beweging onder begeleiding van een ervaren lesgeefster. 

   

 • Ben jij al individueel verzekerd voor sportongevallen?

  Niet in een sportclub, maar wel sportief? Maar wat doe je als je een sportongeval hebt? De gemeente Brecht biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten met verzekering aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent in je vrije tijd. Vanaf € 20 per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen. 

 • Krolf

  Krolf: bewegen maar vooral genieten!

  Maak kennis met ‘Krolf’! Een mengeling van golf en croquet! Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen tijdens onze initiatienamiddag op 24 april en geraak verknocht aan deze rustige maar competitieve sport die je in de buitenlucht kan uitoefenen. 

 • Gloednieuw sportgala zet sporters in de bloemen!

  Jaarlijks worden heel wat indrukwekkende sportprestaties neergezet door inwoners uit onze gemeente. In een gloednieuw 'Gala van de Brechtse sportsterren' zullen deze sporters gevierd worden. Ken jij iemand in die een indrukwekkende sportprestatie neerzette het afgelopen jaar? Lees dan zeker even verder hoe je deze persoon kan aanmelden voor het sportgala!