Nieuwsberichten

 • Breng je sportclub @ school

  De sportdienst roept alle Brechtse kinderen op om op woensdag 19 september naar school te gaan in hun favoriete sport(club) outfit! Brechtse schoolkinderen kunnen hiervoor een kaartje laten afstempelen op school. 

 • Try-Out Cyclocrossparcours De Merel

  Wist je dat het gemeentebestuur bezig is met de aanleg van een permanent cyclocrossparcours op het domein van de Merel? We zouden graag het parcours willen 'uittesten'. Doen jullie mee? Het WAC organiseert op zondag 30 september 2018 een allereerste recreatieve TRY-OUT wedstrijd op het parcours, in samenwerking met de Wielerbond.

 • Inhuldiging Loopomloop Brechtse Heide

  Onze gemeente heeft samen met Sport Vlaanderen een permanente loopomloop uitgetekend in de Brechtse Heide. Op zondag 9 september om 10.00 uur wordt deze omloop feestelijk ingehuldigd. Iedereen mag mee komen feesten! 

 • Zumba light

  De sportdienst doet je swingen met de zumba-light. één keer per week zetten we ons lichaam in beweging onder begeleiding van een ervaren lesgeefster. 

   

 • Ben jij al individueel verzekerd voor sportongevallen?

  Niet in een sportclub, maar wel sportief? Maar wat doe je als je een sportongeval hebt? De gemeente Brecht biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten met verzekering aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent in je vrije tijd. Vanaf € 20 per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen. 

 • September = maand van de sportclub!

  Heel wat sportclubs zwieren hun deuren open en bieden dan open trainingen, initiaties en demonstraties aan. Je kan gratis deelnemen of een kijkje komen nemen. Informeer bij je sportclub naar keuze voor meer informatie over hun aanbod. 

 • Doe jij mee met de Brechtse Fietshappening?

  Spring op zondagochtend 23 september 2018 's op je fiets en rep je naar Sint-Lenaarts! Voor de sportieve kinderen (en ook voor beginnende mountainbikers) is er een afgepeilde tocht voorzien (keuze uit 15 of 25 km).

 • Buitengewoon Funkamp voor buitengewone sporters

  Het Buitengewoon Funkamp van maandag 29 oktober t.e.m. woensdag 31 oktober 2018 is een super leuk kamp voor kinderen met een motorische of verstandelijke beperking. Leuke uitstapjes worden gecombineerd met nieuwe sporten en initiaties van Brechtse sportclubs.

 • Krolf

  Krolf: bewegen maar vooral genieten!

  Maak kennis met ‘Krolf’! Een mengeling van golf en croquet! Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen tijdens onze initiatienamiddag op 24 april en geraak verknocht aan deze rustige maar competitieve sport die je in de buitenlucht kan uitoefenen.