Hoe schrijf je in voor een dagje Speelkriebels?

INSCHRIJVEN VOOR HET SPEELPLEIN KAN VANAF 25 MAART OM 10.00 UUR!!

OPGELET!! Als je met de bus naar het speelplein komt, schrijf je je ten laatste in op DONDERDAGEN DE WEEK VÓÓR je naar het speelplein komt.

 

Om de inschrijvingen en administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we bij voorkeur om online via de website of aan de balie in te schrijven!

 

Online

Inschrijven kan via https://brecht.ticketgang.eu/ of via de gele balk Inschrijvingen jeugdactiviteiten (nieuw!) op de pagina https://www.brecht.be/vrijetijd. Als je nog niet geregistreerd bent als gezin, doe je dit eerst. Ben je al wel geregistreerd, dan kan je inloggen.

Je klikt links bovenaan de rode bol met witte ster Jeugdaanbod aan. Vervolgens krijg je een overzicht van het jeugdactiviteitenaanbod.

Kies in de grijze balk bij Type aanbod voor Speelplein. Zo kan je gemakkelijk alle activiteiten van het speelplein zien.

 

Speelpleinaanbod

1. Kinderen die met de BUS naar het speelplein komen hoeven géén voor- of naopvang te betalen. Zij schrijven voor de bus (inclusief de dag speelplein) in via:

- Speelplein Pasen 2019 - bus 8/4-12/4, ten laatste inschrijven op 4/4

Speelplein Pasen 2019 - bus 15/4-19/4, ten laatste inschrijven op 11/4

2. Kinderen die zelf naar het speelplein komen of worden gebracht kunnen inschrijven via Speelplein Pasen 2019.

3. Voor- en naopvang kan je apart aankopen via Speelplein Pasen 2019 - vooropvang en Speelplein Pasen 2019 - naopvang.

4. Wil je mee op uitstap?

Tijdens de paasvakantie worden er geen uitstappen georganiseerd. Uitstappen die tijdens de zomervakantie zullen doorgaan, worden op een later tijdstip gecommuniceerd.

 

Je kan veilig online betalen. Als de betaling verwerkt is, krijg je een bevestigingsmail en kan je je aankopen checken bij Mijn Historiek in je Gezin-account. Je neemt de inschrijflijst afgedrukt mee naar het speelplein en geeft hem af in het animatorenlokaal of je toont je inschrijving via je smartphone aan de leiding.

Het is ook mogelijk voor meerdere dagen tegelijk te bestellen.

 

Je kan steeds ongelimiteerd (zonder wachtlijsten) op eender welk moment online - van thuis uit - inschrijven!

 

Vanaf nu is het niet meer nodig om het inschrijfformulier/de medische fiche in te vullen. Deze gegevens vinden we terug in je Gezin-account.

Indien er toch belangrijke info aan de leiding moet worden doorgegeven, gelieve dit schriftelijk te doen of de leiding aan te spreken.

 

 

Indien u niet wil dat foto's van uw kind - genomen tijdens de speelpleinwerking - gepubliceerd worden, stuur dan een mail naar iris.dobbels@brecht.be.

 

 

 

Als je geen e-mailadres hebt, moet je langs de balie komen om te reserveren.

 

Aan de balie van de dienst vrije tijd in Brecht

Inschrijven kan ook vanaf 25 maart om 10.00 uur t.e.m. 5 april tijdens de openingsuren bij de dienst vrije tijd in Brecht.

Je betaalt cash of met bancontact. We geven de inschrijflijst geprint mee naar huis. Deze breng je mee naar het speelplein en geeft ze daar af.

 

 

Uitzonderlijk aanvaarden we nog inschrijvingen tijdens de speelpleinwerking.

 

Inschrijven op het speelplein

Je kan bij Speelkriebels zelf (Bethaniënlei 5) inschrijven. Als je ervoor kiest niet vooraf in te schrijven, hou er dan rekening mee dat de wachttijd langer zal zijn.

 

 

Aarzel bij vragen en/of problemen niet om ons te contacteren!

Speelkriebels:  0487 57 93 53 (bereikbaar tijdens de paas- en zomervakantie)
Jeugddienst gemeente Brecht: iris.dobbels@brecht.be of 03 660 28 30

 

Voor meer Speelkriebels kan je een bezoekje brengen aan onze facebookpagina: www.facebook.com/speelkriebels.

Je vindt hier ook onze infobrief.