Een dagje Speelkriebels ...

Exact om 07.30 uur bundelen onze animatoren al hun krachten om de Speelkriebels-deur te openen zodat de kinderen kunnen komen spelen in onze vooropvang! Voor we aan onze dag beginnen, kunnen ze het go-cartparcours uitproberen, in onze rustige hoek een beetje lezen of gaan snoezelen, maar een andere activiteit kan natuurlijk ook. Iedereen wordt ten laatste op het Speelplein verwacht om 09.00 uur.

 

Om 09.15 uur klinkt het verzamellied door de speakers. Iedereen verzamelt voor het podium, waar onze animatoren hun beste acteerprestaties bovenhalen. Ze voeren elk een toneeltje op om hun activiteit voor te stellen. De kinderen mogen een activiteit kiezen of ze kiezen voor vrij spel.

 

11.30 uur Uit de speakers schalt het verzamellied opnieuw. Het is etenstijd. Bij mooi weer kunnen onze speelvogels hun bokes buiten opeten. Zo niet, eten we in de sporthal. Je krijgt van ons een royale beker sinaasappelsap, appelsap, chocomelk of water.

Heb je doorheen de dag dorst? Geen probleem! Je kan steeds een beker water gaan vragen in het winkeltje.

 

Vanaf 12.00 uur, als je je buikje rond gegeten hebt, mag je weer gaan spelen!

 

Om 13.00 uur brengt het verzamellied ons weer samen voor het podium. Onze animatoren verkleden zich opnieuw voor de toneeltjes. Ze doen dit omdat ze de speelvogles te allen tijde tevreden willen houden! Je krijgt de keuze tussen een aantal nieuwe super coole activiteiten. In de namiddag kan je nog steeds kiezen voor vrij spel.

 

15.15 uur Iedereen wordt door het verzamellied een laatste keer bijeengeroepen om alles op te ruimen.

 

15.30 uur Tijd voor een vieruurtje en drankje als beloning voor een vermoeiende, maar vooral te gekke speeldag!

 

Om 16.00 uur eindigt de Speelkriebelsdag en mogen alle spelers naar huis of ze worden naar hun bushalte gebracht met de Speelkriebels-bus.

 

Naopvang is voorzien tot 18.00 uur.

 

Moe maar voldaan sluit Speelkriebels zijn deur om de volgende dag weer fris en uitgerust aan een nieuw avontuur te beginnen!

 

Wij vragen met aandrang uw kind ten laatste om 09.15 uur af te zetten en niet vroeger dan 16.00 uur af te halen. Dit om de organisatie en continuïteit van de werking te kunnen garanderen.
Wenst u uw kind toch vroeger af te halen? Dit kan UITZONDERLIJK en enkel om MEDISCHE REDENEN.
Wij vragen om de Hoofdanimatoren op voorhand te verwittigen en nadien een doktersattest binnen te brengen. Het is tevens niet mogelijk uw kind nadien terug af te zetten.