Nieuwsberichten

 • Nacht van de jeugdraad

  De jeugdraad van Brecht pakt dit jaar uit met een gloednieuw concept naar aanleiding van dag/nacht van de jeugdbeweging! Geen zin om ver te rijden naar 'Nacht van de jeugdbeweging' in Antwerpen en zin om nog eens goed te feesten in Brecht? Kom dan naar JH Den Dijk op 19 oktober 2018.

 • Kunstendag voor kinderen

  Op 18 november 2018 is het weer zover: kinderen koning! Tijdens de kunstendag voor kinderen gooit het IKO opnieuw zijn deuren open. Benieuwd welke leuke workshops de leerkrachten dit jaar in petto hebben, kom dan zeker eens kijken. Ook dit jaar kan je genieten in de kapel van een knotsgekke voorstelling Kaauwbooj.

 • Uitstap PlopsaLand

  Ontmoet je grootste Studio 100-helden in het spannendste land van De Panne én stap in vele superleuke attracties.

 • Workshop kometen, planeten en ufo's

  Ben jij ook benieuwd hoe de ruimte er van dichtbij uitziet? Heb jij ook altijd al tot in de ruimte willen vliegen? Samen met Liesje en Teddy bouwen we een raket en vliegen we de ruimte in! Twee namiddagen (31 juli en 1 augustus 2018) vol avontuur, fun en creativiteit! Kom jij ook?

 • Gezocht: animatoren speelplein!

  Saai papierwerk, niets voor jou?! Maar wel… zin in een superleuke en onvergetelijke vakantie? Zin om nieuwe vrienden te maken? Stiekem het liefst van al meeduiken in de zotte speelwereld van kinderen? Op zoek naar dé leukste vakantiejob? Dan is speelpleinanimator iets voor jou!

 • Ontbijt 'Dag van de Jeugdbeweging' in Hoogstraten

  Op de belangrijkste dag van het jaar 19 oktober 2018, de Dag van de Jeugdbeweging, organiseren de jeugdraden van Hoogstraten, Rijkevorsel en Brecht een heerlijk en gratis ontbijt voor iedereen die de Pax passeert in jeugdbewegingsuniform. 

 • The outsider club-Extreme

  Wie wilt er zijn of haar grenzen verleggen met een extreem programma? Met een touwenparcours van maar liefst 16(!) meter hoog en een death ride naar beneden. Daarnaast beleef je hier een spannende wedstrijd… kajakpolo! Zal je droog aankomen wanneer je je via paaltjes en touwenbruggen een weg baant door een moeras in het bos? Ga zelf mee op ontdekking!

 • Verkoop oordoppen op maat

  Dit jaar pakt de jeugdraad van Brecht uit met een éénmalige groepsaankoop van oordoppen op maat. We bieden een set professionele oordoppen aan tegen een sterk verminderde prijs. Inschrijven kan je nog doen tot donderdag 18 mei 2017.