Roefeldag

Roefeldag 2019 

De Jeugdraad van Brecht pakt uit met geweldig leuk nieuws: ook dit jaar wordt de Roefeldag weer georganiseerd. Op zaterdag 4 mei 2019 mogen alle kinderen uit onze gemeente van 6 tot 12 jaar zich volop komen uitleven. Een namiddag vol uitdagingen, spel, plezier en vrienden!

Het hele gebeuren zal plaatsvinden in het gemeentepark. Om 12u30 start de registratie waarna we om 13u echt van start gaan. Het einde is voorzien om 18u00. Als afsluiter hebben we weer een spetterend optreden voorzien. Dit optreden is exclusief voor de deelnemers. Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat Lisa Michels (K3 zoekt K3) & Joyce Beullens (Studio 100 TV) samen met hun muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen.

Voor deelnemers vanuit Sint-Lenaarts en Sint-Job-In-‘t-Goor is er de mogelijkheid om met de bus heen en/of terug te rijden. Deze optie kan je kiezen bij het inschrijven.

Inschrijven voor dit geweldig evenement kan vanaf maandag 25 maart 2019 via https://brecht.ticketgang.eu/. Dit kan je doen tot en met maandag 15 april 2019.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €4. Hierin zit inbegrepen:

  • Heuse spelnamiddag
  • Hotdogs om 16u + drinken
  • Aandenken
  • Eventueel busvervoer
  • Spetterend optreden van De Bende

Roefelgroeten

De Roefeldag werkgroep van de Jeugdraad

Heb je nog vragen of opmerkingen: contacteer ons via de Facebookpagina of via jeugdraadbrecht@gmail.com
Volg ons ook op Facebook: facebook.com/JeugdraadBrecht