Kamp noord

-- Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rock rally Kamp Noord: bandeditie 2019 --

 

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. In 2018 hebben de dj’s het beste van zichzelf gegeven. 2019 wordt weer het jaar van de livemuziek en de bands.

We gaan op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. De organisatie distilleert een evenwichtige selectie van veertig bands. Maximaal veertig geselecteerde bands nemen het tegen elkaar op tijdens vier voorrondes, twee halve finales en één grote finale. Deze vinden plaats in de maanden februari, maart en april. De finale vindt plaats op vrijdag 26 april 2019 en maakt deel uit van het project Lokale Helden.

  • Voorronde 1 op 23/2 in jeugdhuis De Wauwel in Rijkevorsel
  • Voorronde 2 op 1/3 in jeugdhuis Hob Nob in Brasschaat
  • VOORRONDE 3 OP 8/3 IN JEUGDHUIS DEN DIJK IN SINT-LENAARTS

 

  • Halve finale 1 op 5/4 in Cahier de Brouillon in Hoogdtraten
  • Halve finale 2 op 6/4 in jeugdhuis Govio in Kalmthout

 

  • Finale op 26/4 in jeugdhuis De Raap in Loenhout

 

In het verleden speelden deze bands ooit in de finale van Kamp Noord: Equal Idiots, The Calicos, Geppetto & The Whales, Humble Flirt, Garbage Dreams, Black Leather Jacket,… Daarna stonden ze op Pukkelpop en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA, wonnen ze StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden ze in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden ze verschillende radiohits. Verder is het u ongetwijfeld niet ontgaan dat deze bands de afgelopen jaren op zowat elk festival in de buurt hebben opgetreden. Niet dat het één perse met het ander te maken heeft. Maar we zeggen maar …

Info: www.kampnoord.be

Facebook: https://facebook.com/Kamp-Noord-237928857775