Te gast - Fleur Van Groningen - Leven zonder filter

Fleur van Groningen is de talk of the town met haar nieuwe boek "Leven zonder Filter". Op donderdag 29/3/2018 is ze te gast in GC Brecht.

Met haar ontroerend eerlijke relaas steekt Fleur van Groningen andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij hun omgeving meer inzicht over het thema aan.

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk hoogsensitief.

In Leven zonder filter vertelt Fleur openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette, uit schrik voor labels en zweefteven.  Ze worstelde met depressie, overprikkeling en burn-out. Tot ze ondervond dat de eigenschap naast nadelen ook voordelen kent en dat ze vaststelde dat haar gevoeligheid ook haar kracht werd en dat dit haar carrière, vriendschappen en liefdesleven positief beïnvloedt.

Fleur van Groningen is niet enkel columniste en schrijfster maar ook cartooniste.  U mag er zeker van zijn dat haar lezing de nodige humor in woord en beeld zal bevatten.

"Leven Zonder Filter" stoomt op naar een zevendedruk.  Het boek staat in de top 10 van De Standaard en op nummer 1 in de Belgische I tunes bookstore.

 

Donderdag 29/3/2018 - 20.15 uur - kapel oude klooster, Gasthuisstraat 42, 2960 Brecht

8 / 6 euro - beperkte plaatsen

 

Info en Tickets

Fleur Van Groningen blogspot.be

Afbeeldingen