Inspirerende dames dit najaar te gast in gc Brecht

Dit najaar heeft de cultuurdienst opnieuw 3 straffe dames met een inspirerend verhaal in petto voor jullie…

 

MAMA VAN VIJF - ANNE CORNUT

dinsdag 10 oktober • 19.30 – 22.00 uur • € 6  Kapel Oude Klooster, Gasthuisstraat 42, Brecht

Anne is een 33-jarige mama van vijf kinderen en is de bekendste mamablogster van Vlaanderen met meer dan 10000 bezoekers per dag.  Ze werkt fulltime en wil op haar blog inkijk geven in haar drukke en kleurrijke leventje.

In deze workshop bekijkt ze met jullie hoe je aan een blog begint.  Ze bespreekt de praktische kant en de systemen om een blog op te starten, maar ze heeft het uiteraard ook over de inhoudelijke kant. Wat wil je gaan vertellen en delen met je lezers en hoe maak je het verschil met de duizend andere blogs op het net? Hoe maak je mooie foto’s en hoe blijf je authentiek? 

 

ANNEMIE STRUYF: LA VIE EN ROSE 

vrijdag 27 oktober • 20.15 uur • € 11/9

Een jaar lang verhuisde Annemie Struyf haar werkplek van Brussel naar het zuiden van Frankrijk. Middenin de natuur, in een onooglijk gehucht in de SudOuest.

Ze vertelt het verhaal van haar ontmoetingen met mensen die, net zoals zij, hun ultieme droom proberen waar te maken. Jong en oud, met of zonder geld, met of zonder plan.

Het wordt een tocht doorheen de vier seizoenen, langs adembenemende plekken en betoverende landschappen.

 

MARTINE  PRENEN

donderdag 23 november • 20.15 uur • € 8

Voeding is meer dan je buik vullen, het is je lijf sterk en energiek maken. Er zijn zoveel theorieën dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Maar écht, lekker en gezond koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een paar ingrediënten kan je al snel iets lekkers, wat goed voor je is, bereiden.

Waarom en hoe simpel het kan zijn, legt Martine tijdens deze avond uit. Tijdens haar voorstelling laat Martine je op ludieke wijze proeven, ruiken en mee genieten.

i.s.m. SIGO

 

Tickets bestellen kan online of telefonisch op 03 660 28 30

 

Afbeeldingen