Gemeentelijke cultuurprogrammatie

“Don’t stand so close to me” zong Sting ca. 40 jaar geleden bij The Police. Vermoedelijk had hij toen geen idee hoe profetisch de woorden zouden zijn. Na vijf maanden van social distancing lijkt het einde voorlopig nog niet in zicht. Met spijt in het hart, en na grondige analyse werd besloten om de culturele najaarsprogrammatie van de gemeente Brecht niet door te laten gaan zoals gepland. We kunnen de veiligheid en gezondheid van zowel bezoekers, artiesten als medewerkers niet voldoende garanderen. De komende dagen en weken zoeken we met alle geboekte artiesten naar alternatieve mogelijkheden om er volgend jaar een jaar om “U” tegen te zeggen van te maken. 

Hou de gemeentelijke communicatiekanalen zeker in de gaten, want we gaan uiteraard wel aan de slag om dit najaar toch nog enkele alternatieven te kunnen brengen die volledig corona-proof zijn. 

Dit najaar zal er dus geen brochure in je bus vallen, en is er uiteraard ook geen ticketverkoop. Hopelijk kunnen we tegen het einde van het jaar een gloednieuwe brochure onder jullie kerstboom leggen, vol leuke voorstellingen en workshops voor het voorjaar. Wij duimen alvast. 

Tot die tijd: zorg goed voor jezelf en elkaar. We hopen jullie snel opnieuw te kunnen verwelkomen. 

Afbeeldingen