Circus Ronaldo: tickets te koop

De voorstelling vindt plaats op het domein van Zorgboerderij De Meander in Kapellen. Elke avond kan je gebruik maken van een gratis busdienst tussen Brecht en Kapellen. De bus zal halt houden aan 't Centrum in Sint-Lenaarts, 't Sluisken in Brecht en de Lochtenberg in Sint-Job.

Circus Ronaldo: Fidelis Fortibus
Danny Ronaldo brengt een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. ‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor.

“Wat Danny Ronaldo hier weer voor elkaar krijgt, doet je in opperste verwondering staan. ... Wat spectaculair is, is de intimiteit waarmee hij de grandeur van het circus eert.” (**** Focus Knack)

“Circus als een springlevende kunstvorm, van deze tijd maar ook met een warm hart voor het verleden.” (**** De Morgen)

Een clown is de enige overlevende van het circus. Alle andere circusartiesten zijn begraven onder het zaagsel. Daar ligt de koorddanseres met haar ballerina’s, die versierd zijn met roosjes. Ginds rust Pierrot met zijn blinkende trompet. En daar is het graf van de circusdirecteur, die zelfs na zijn dood nog angst en respect afdwingt. De clown fantaseert dat de anderen nog leven. De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds even mooi. De clown geeft niet op en blijft altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Want al zakt de tent in en ben je helemaal alleen, the show must go on...

Tickets te koop via www.gcbrecht.be

Afbeeldingen