Nieuwsberichten

 • Standhouders Feeeest gezocht: pas jij in onze kraam?

  Elk jaar staat het begin van de zomervakantie in Brecht gelijk aan Feeeest in het Park, in 2018 al voor de 4e keer! Feeeest in het Park op zaterdag 30 juni, is een gratis cultuurfestival voor jong en oud. Verwacht je opnieuw aan een namiddag vol spektakel, amusement en gezelligheid.

 • Circus Ronaldo: tickets te koop

  Danny Ronaldo brengt een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. ‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor. De ticketverkoop voor Circus Ronaldo (23, 24, 25, 26 & 27 mei 2018) is reeds gestart. 

 • Voorjaarsprogramma GC Brecht - workshops 2017

  Ook in 2017 staan er weer heel wat leuke voorstellingen en activiteiten gepland in gc Jan vander Noot. Ontdek zeker het nieuwe aanbod workshops georganiseerd door onze cultuurdienst en reserveer alvast je plaatsje…

 • Nieuw aanbod workshops

  Ontdek het nieuwe aanbod workshops voor het voorjaar 2016 georganiseerd door onze cultuurdienst en reserveer alvast je plaatsje…

 • Workshop ouder & kind: Kriskraskronkel

  Gaan we al dansend tekenen of al tekenend dansen? We krassen, kringelen en kronkelen in de lucht, op de grond en op muziek. We experimenteren op zondag 13 december 2015 met lijnen en vormen. We dansen en tekenen met ons lichaam, maar ook met krijt, wasco, spons, zand en klei.

 • Senne Guns gaat retro

  Op zaterdag 25 april 2015 brengt muzikant Senne Guns, onder meer bekend van het prachtige 'Goudvis', een Retro-optreden in het gc Jan vander Noot.