Programma

Op zaterdag 29 juni zetten we naar goede gewoonte de zomer in met feeeest in het park. Het Gemeentepark wordt omgetoverd tot een bruisend doe- en beleeffestival. Mis deze vijfde editie niet…

 

SFEER & GEZELLIGHEID

Als bezoeker van feeeest in het park dompelen we je onder in een sfeervolle droomwereld. De kinderen van de Brechtse scholen versieren het park kleurig en fleurig met hun knutselwerkjes. Het toffe decor en het ongedwongen karakter brengen jullie gegarandeerd in zomerse sferen. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom! En de toegang, die is volledig gratis.

Onze foodtruckers serveren de heerlijkste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Onze zomerbar serveert ze met de glimlach. Santé!-->

 

BRECHTSE VERENIGINGEN

Dancarta, instaporkest Samuze, Esthetica Gym en andere Brechtse verenigingen geven in hun shows het beste van zichzelf. IKO en de muziekacademie zorgen voor creatieve workshops.

 

MUZIEK & ACTS

Kinderen koning op feeeest in het park. En ouders, die genieten gewoon mee.

Spring uit je dagelijkse ritme met de Turbo Touw Tornado. Leef je uit op Gerard de Olifant en maak een ritje op de nostalgische zweefmolen. Voor de autorenbaan werden oude meubels omgetoverd tot een bonte verzameling racewagentjes. De gemaskerde wezens van trashbeatz maken van afval knotsgekke muziekinstrumenten en halen er aanstekelijke deuntjes uit. In TetraTown is alles gemaakt van melk- en sappakken. Je kunt er lekker zitten in een Tetra-stoel onder de Tetra-parasol. En maak je eigen unieke Tetra-hoed die je nog de hele zomer kan dragen.

 

ZWEMKLEDIJ

Vergeet bij mooi weer je zwemkledij niet. De vespaqua, drie mintgroene badkuipen voortgetrokken door een Vespa Ape uit 1966, zullen badderaars voorzien van de spannendste, ontspannende weeksessie die ze ooit zullen meemaken.

 

We sluiten de avond sfeervol af met Papa Mojito. Hippe beats, rock-‘n-roll… zijn platenspeler draait op volle toeren.

Kortom, feeeest in het park wordt weer AAPnormaal…

 

Praktisch:

Feeeest in het park

zaterdag 29 juni vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur

Gemeentepark Brecht