Een zaal huren in GC Brecht

In het gemeenschapscentrum zijn een polyvalente zaal met cafetaria, twee grote en twee kleine lokalen die je kan huren. De kapel van het Oude Klooster doet dienst als expositieruimte en er kunnen ook lezingen, filmvoorstellingen of concerten plaatsvinden.

Het gemeenschapscentrum verhuurt geen ruimtes voor feesten, babyborrels, fuiven of teerfeesten.

Zalen reserveren doe je bij de dienst vrije tijd. Je kan ook gratis gebruiken maken van onze audiovisuele materialen. De onthaalbediendes zorgen dat de zaal die je hebt gereserveerd met de gevraagde materialen en dranken voor je klaar staat. Na afloop van de activiteit ontvang je een factuur voor de zaalhuur en de afgenomen dranken.

Het is in GC Jan vander Noot niet toegestaan zelf drank mee te brengen. De cafetaria is voorzien van een bar, tafeltjes en stoelen. Er is geen barpersoneel. Voor het schenken van dranken tijdens activtiteiten, moet je zelf instaan.

In het hele gebouw kan je gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de aangifte van je activiteiten bij sabam. Billijke vergoeding moet je niet meer aanvragen voor je activiteiten in het gemeenschapscentrum en de kapel want die hebben wij al voor jou betaald.

Heb je een activiteit met versterkte muziek, dan moet je je houden aan de geluidsnormen. In sommige gevallen moet je verplicht het geluidsniveau meten. Wij hebben daarvoor een geluidsmeter in huis.