Een zaal huren in Brecht

In de Uniq is een polyvalente zaal met toog, die je kan huren. De kapel van het Oude Klooster doet dienst als expositieruimte en er kunnen ook lezingen, filmvoorstellingen of concerten plaatsvinden.

De Uniq en de Kapel verhuren geen ruimtes voor feesten, babyborrels, fuiven of teerfeesten.

Zalen reserveren doe je online of bij de dienst vrije tijd. De onthaalbediendes zorgen dat de zaal die je hebt gereserveerd met de gevraagde dranken voor je klaar staat. Na afloop van de activiteit ontvang je een factuur voor de zaalhuur en de afgenomen dranken.

Het is in de Uniq niet toegestaan zelf drank mee te brengen. De toog is voorzien van een bar, tafeltjes en stoelen. Er is geen barpersoneel. Voor het schenken van dranken tijdens activtiteiten, moet je zelf instaan.

In de gebouwen kan je gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de aangifte van je activiteiten bij sabam. Billijke vergoeding moet je niet meer aanvragen voor je activiteiten in het gemeenschapscentrum en de kapel want die hebben wij al voor jou betaald.

Heb je een activiteit met versterkte muziek, dan moet je je houden aan de geluidsnormen. In sommige gevallen moet je verplicht het geluidsniveau meten. Wij hebben daarvoor een geluidsmeter in huis.