• Welkom lente, wij tellen al af naar de zomer ...

  Op zaterdag 30 juni 2018 kan je met de hele familie terecht in Brecht voor de vierde editie van Feeeest in het Park. Iedereen is tussen 14.00 en 22.00 uur welkom op dit gezellige festival in het Gemeentepark.

  lees meer
 • Win tickets voor de Kapel Sessies

  Op 25 april speelt cellist Frans Grapperhaus de laatste Kapel Sessie van het seizoen. We geven voor deze Kapel Sessie enkele vrijkaarten weg!

  lees meer
 • Standhouders Feeeest gezocht: pas jij in onze kraam?

  Elk jaar staat het begin van de zomervakantie in Brecht gelijk aan Feeeest in het Park, in 2018 al voor de 4e keer! Feeeest in het Park op zaterdag 30 juni, is een gratis cultuurfestival voor jong en oud. Verwacht je opnieuw aan een namiddag vol spektakel, amusement en gezelligheid.

  lees meer
 • Nieuwe voorstellingen en workshops in GC Brecht

  Voor het voorjaar van 2018 zijn er een heel aantal nieuwe voorstellingen en workshops. Een greep uit het nieuwe aanbod: Spinvis, Radio Guga, Rudi Vranckx, Jens Dendoncker en een groot aantal nieuwe workshops.

  lees meer
 • Te gast - Fleur Van Groningen - Leven zonder filter

  Fleur van Groningen is de talk of the town met haar nieuwe boek "Leven zonder Filter". Op donderdag 29 maart 2018 is ze te gast in GC Brecht. Tickets bestellen kan nu al!

  lees meer
 • Circus Ronaldo: tickets te koop

  Danny Ronaldo brengt een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. ‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor. De ticketverkoop voor Circus Ronaldo (23, 24, 25, 26 & 27 mei 2018) is reeds gestart. 

  lees meer

GC Brecht

Recente nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten

in Brecht