Nieuwsberichten

 • Pop-up weggeefkast

  Speelgoed waar jouw kinderen niet meer mee spelen, kan een mooi cadeau zijn voor ander kind. Zo kan je speelgoed een tweede leven geven door te geven of te nemen. Daarom werd een pop-up weggeefkast opgestart bij de hoofdbib van Brecht. Alles in de weggeefkast is gratis. Je mag alles meenemen wat je zelf nodig hebt en je mag iets in de plaats leggen, maar dat moet niet.

 • Nieuw: leesgroep voor groep 1 van KJV

  In de bibliotheek van Sint-Job-in-'t-Goor kunnen kinderen tussen 5 en 6 jaar deelnemen aan de leesgroep 1 van de KJV. De kinderen verwerken, samen met een begeleider, de boeken op een speelse manier.

 • Nieuw: voor jou geboekt!

  Heb je zin in een boek? Maar weet je in de overvloed niet goed welk boek te kiezen? Geen probleem! Wij stellen met veel plezier voor jou een boekenpakket samen. Zowel jeugdige als volwassen lezers kunnen van deze formule gebruik maken.

 • Voorlezen in de bib

  Toffe, spannende en grappige verhalen beluisteren. Wie houdt daar nu niet van? Kom naar de bib van Brecht of Sint-Job-in-'t-Goor en ... geniet!

 • Tabletcafé 2018-2019

  Heb je een tablet of smartphone en wil je graag wat tips en trucs uitwisselen met andere tabletgebruikers? Kom dan zeker de laatste vrijdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur mee swipen in ons tabletcafé!

 • Waar is mijn Lerarenkaart 2019?

  De lerarenkaart is een gratis gepersonaliseerde beroepskaart waarmee je als onderwijsprofessional recht hebt op heel wat voordelen en kortingen. Vanaf nu kan je zelf je 'Lerarenkaart 2019' afhalen in de bibliotheek van Brecht.