Bib aan huis

DE BIBLIOTHEEK KOMT AAN HUIS!

Wat?

Lees je graag maar is naar de bibliotheek komen moeilijk voor jou? Dan brengen wij de bib bij jou thuis!

Voor wie?

Bib aan Huis is een dienst voor alle inwoners van de gemeente Brecht die (tijdelijk) minder mobiel zijn en daardoor zelf niet naar de bibliotheek kunnen komen (bv: ouderen, mindervaliden, langdurig zieken,...).

Hoe werkt het?

Eerst komt een medewerker langs voor een kennismakingsgesprek. Wat lees je graag? Welke soort boeken zou je graag thuis hebben? Je kan een keuze maken uit de volledige collectie van de bibliotheek. Voor wie minder goed ziet hebben we ook grootletterboeken, luisterboeken of daisy-boeken ter beschikking. Ook kan je cd’s en dvd’s lenen.  

Nadien zal een medewerker van de bib op vooraf afgesproken tijdstippen de boekenpakketten komen ophalen en inwisselen voor een nieuw pakket samengesteld op basis van jouw voorkeuren.

Wat kost dit?

Zoals iedere volwassen lener van de bibliotheek betaal je een jaarlijks lidgeld van 7,50 euro. De dienst aan huis is volledig gratis.

Interesse?

Wil je gebruik maken van Bib aan Huis of ken je iemand in jouw omgeving voor wie deze dienst een oplossing zou zijn? Laat het ons weten: wij brengen de bibliotheek naar jou toe!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de bibliotheek via 03 330 12 80 of stuur een e-mail naar info@bibliotheekbrecht.be.