Trippel door Brecht

Omdat Feeeest in het Park en de Brechtse Stratenloop ook dit jaar niet kunnen doorgaan, bedacht gemeente Brecht het coronaproof alternatief 'Trippel door Brecht'.

Van 11 juli tot en met 1 augustus kan je individueel of in je bubbel drie routes stappen, lopen of fietsen in Brecht. DE HORECABONS ZIJN ENKEL GELDIG TIJDENS DEZE PERIODE !

 

Drie wandel-, fiets- of looproutes

Geniet van Trippel door Brecht tijdens drie routes van verschillende lengtes.

Met een route van 7 km,11 km en 21 km is er voor ieder wat wils. Scan de qr-codes en kom rechtstreeks in strava terecht op de routes.

De routes werden uitgestippeld om de dorpskernen te verbinden en met de mogelijkheid om te wandelen, lopen of fietsen. Niet op basis van landschappelijk uitzicht of beleving.

Opgelet: op 11 juli vindt in het centrum van Brecht een wielerwedstrijd plaats. Houd hier rekening mee als je op deze datum één van de routes wil doen.

Klik op de route voor het traject:

7 km route Brecht

11 km route Sint-Lenaarts

21 km route Sint-Job-in-‘t-Goor

 

Zoektocht voor kinderen

Kinderen kunnen onderweg speuren in een leuke zoektocht. Het formulier hiervoor kan je vanaf 11 juli tijdens de openingsuren afhalen bij de drie bibliotheekfilialen, de dienst vrije tijd of het administratief centrum.

Nieuw: Op zaterdag, zon- en feestdagen kun je hiervoor ook terecht in het Kempuseum van 13.00 tot 17.00u.

Dierenbingo voor de allerkleinsten is enkel mogelijk op de 7 km route. De tekeningen zijn van lokaal IKO-talent Vera Smeulders.

Alfabetbingo voor kinderen tot 12 jaar is mogelijk op alle routes.

 

Extra lekkernij bij horeca

Zin gekregen in iets lekkers van al dat bewegen? Onderweg bieden de deelnemende horecazaken je bij een consumptie graag een extra zomerse lekkernij aan. Neem dus zeker de routeplannetjes en horecabons (uit Brechts Nieuws juli) mee en vraag bij je bestelling naar het extraatje van de zaak! De bons zijn slechts één keer geldig bij de vermelde zaken voor de duur van de actie en dit voor maximaal één gezin (of koppel, of duo) per bon bij aankoop van een consumptie. De lijst met deelnemende zaken, hun locatie en openingsuren vind je hieronder. Last-minute vakantie Carré Confituur van 12 tot en met 21 juli.