• Brandweerpost Brecht zet deuren open op 25 augustus

  Op zondag 25 augustus houdt brandweerpost Brecht een opendeurdag. Op het programma: attracties voor kinderen, demonstraties en ontspannen bij een hapje en een drankje. 

  lees meer
 • Blauwalgen aangetroffen in kanaal Dessel-Turnhout-Schoten: bijkomend captatie- en recreatieverbod van kracht

  Door de warme en droge zomer zijn er geregeld blauwalgen aanwezig in de kanalen. Nieuwe metingen uitgevoerd door de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) wijzen uit dat er nu ook blauwalgen zijn aangetroffen in het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten (tussen Brecht en Schoten). Omdat blauwalgen gezondheidsrisico’s inhouden voor mens en dier, geldt er vanaf nu een bijkomend recreatie- en captatieverbod.

  lees meer
 • Gemeente Brecht legt werfreserve aan voor halftijdse arbeid(st)er-schoonmaak

  Ben jij de ideale schoonmaakster/schoonmaker op zoek naar werk in de nabije omgeving ? Het gemeentebestuur van Brecht is – voor de aanleg van een werfreserve van één jaar - op zoek naar gemotiveerde arbeider/arbeidster-schoonmaak voor de versterking van het onderhoudsteam van de gemeentelijke gebouwen.

  lees meer
 • Nieuwe vacature: technisch assistent - garagist

  Gemeente Brecht is op zoek naar een voltijdse garagist. Deze staat – samen met de collega’s – in voor het onderhoud, nazicht en herstellingen aan vrachtwagens, kraan, tractoren, klein motorisch gereedschap, …

  lees meer
 • Te koop: 7 bouwpercelen - verkaveling Waterhoeve - uitbreiding

  Igean verkoopt in opdracht van de gemeente 7 bouwpercelen in de verkaveling 'Waterhoeve - uitbreiding' in het centrum van Brecht. De percelen hebben een oppervlakte die varieert tussen 221 m² en 509 m². Interesse? Bezorg dan uiterlijk tegen 20 september 2019 de vereiste documenten. 

  lees meer
 • Bevraging gebruik parking station Noorderkempen

  Het gemeentebestuur van Brecht onderzoekt of de uitbreiding van de parking aan station Noorderkempen interessant is. Daarom weten we van jou graag hoe vaak en waarom je de parking gebruikt.

  Je kan de bevraging invullen gedurende de zomermaanden.

  lees meer
 • Ontwikkelaar tenniscomplex De Merel gezocht

  De gemeente Brecht is op zoek naar een kandidaat voor de ontwikkeling van een tenniscomplex in De Merel. De site is gelegen aan het kanaal tussen Brecht en Sint-Job-in-’t-Goor en biedt plaats voor verschillende ontwikkelingen. De gemeente heeft de ambitie om het domein te doen herleven tot een uniek en aantrekkelijk sportpark.

  lees meer
 • Brecht neemt je opnieuw mee op toer deze zomer!

  Deze zomer zal Brecht weer bruisen met tal van niet te missen evenementen! Met ‘Zomertoer van Brecht’ brengen we ze samen onder een gemeenschappelijke noemer. Een promoteam gaat op toer en zal op de grootste zomeractiviteiten de aanwezigen enthousiast aansporen om op de foto te gaan.

  lees meer
 • Uitbating (cafetaria) OC ’t Centrum

  De bouwwerken aan het gloednieuw ontmoetingscentrum ’t Centrum in Sint-Lenaarts zijn afgerond en de bibliotheek verhuisde in juni naar het gebouw. In afwachting van de gunning van een langdurige concessie van de horecazaak in het ontmoetingscentrum (waarvoor momenteel een oproep loopt) baat een tijdelijke POP-UP-uitbater de horecazaak uit.

  lees meer

Laatste nieuws

Abonneren op Recente nieuwsberichten

in Brecht