Winnaars alternatief Brechtse Stratenloop

Winnaars alternatief Brechtse Stratenloop bekend

Voor het tweede jaar op rij kon de Brechtse Stratenloop jammer genoeg niet doorgaan in zijn gekende vorm. Gelukkig werd een coronaproof alternatief bedacht. Er werd namelijk een mooi parcours van 5km voorzien in en rond domein De Merel dat deelnemers op hun eigen gekozen moment konden lopen of wandelen tussen 25 juni en 11 juli 2021. Door je activiteit te registreren en op te sturen naar de sportdienst, kon er kans gemaakt worden op leuke prijzen. De tijd van de registratie was niet van belang. Uit alle deelnemers (zo'n 150 in totaal) werden uiteindelijk 15 winnaars geloot. Zij werden persoonlijk gecontacteerd en mochten ondertussen hun prijs in ontvangst nemen.

Snelste tijden

Ondanks dat de tijden geen belang hadden om in aanmerking te komen voor een prijs bij de loting, geven we toch graag de toptijden van de mannen en vrouwen op de 5 en 10km.

Mannen:

​5km: Roel Wouters --> 18min (3:36min/km)
10km: Dirk Vermeiren --> 36min40sec (3:40min.km)

Vrouwen:

5km: Els Breugelmans --> 24min45sec (4:56min/km)
10km: Kristel Vochten --> 46min20 (4:38min/km)

Proficiat aan alle deelnemers en nog een welgemeende bedankt aan loopclub Runnin'Brecht voor het mogelijk maken van dit alternatief door de pijlen op te hangen en dagelijks de route te controleren.

Afbeeldingen