Verkoop oordoppen op maat

Dit jaar pakt de jeugdraad van Brecht uit met een éénmalige groepsaankoop van oordoppen op maat. We bieden een set professionele oordoppen aan tegen een sterk verminderde prijs: 1 Set oordoppen voor maar €95,00 in plaats van €115,00. Daarnaast is er ook nog een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via je ziekenfonds (Christelijke Mutualiteit tot zelfs €30,00). Mis deze topaanbieding dus niet!

Inschrijven kan je nog doen tot donderdag 18 mei via https://app.antigonetickets.be/nl/default/buy-tickets/index/distribution.... Let op, wij voorzien maar 50 plaatsen.

Omdat deze oordoppen op maat zijn moet er een mal gemaakt worden van je oor. Het maken van de mal zal plaatsvinden op 20 mei vanaf 09.00 uur in het Gemeenschapscentrum van Brecht, Mudaeusstraat te Brecht. Via het inschrijfsysteem kan je hiervoor een blok (tijdstip) kiezen. 

Je hebt trouwens de keuze tussen harde of zachte oordoppen en kiest zelf de filter die geplaatst moet worden. De keuze is naar gelang de bestemming (werk, muziek,...) van je oordoppen. Het maken van deze keuzes is op 20 mei in overleg met de audiologe.

Afhalen van de oordoppen kan vervolgens bij Optiek Lambrechts, Biest 22 in Brecht. Je moet rekenen op een twee/drie tal weken wachttijd. Bij het maken van de mallen briefen we jullie de correcte datum vanaf wanneer afhaling mogelijk is.

Afbeeldingen