Vacature: expert ICT

Expert ICT (A1a-A3a) – 38/38

(Met aanleg van een werfreserve van één jaar)

Functie:
Je werkt een beleid uit om de verschillende diensten de mogelijkheid te geven om optimaal te werken. Je werkt mee aan projecten vanuit de eigen expertise en adviseert het bestuur en managementteam bij beleidsbeslissingen met betrekking tot ICT. Je volgt de budgetten rond ICT op en onderhoudt contacten met de belangrijkste leveranciers.

 Profiel:

  • Je beschikt over een uitgebreide kennis van informatica in al zijn facetten (netwerk, telefonie, software, ….)
  • Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot niveau A (Master of gelijkwaardig) en rijbewijs B

Ons aanbod

  • Een uitdagende en gevarieerde job met veel ruimte om zelfstandig te werken en dit in een stabiele omgeving.
  • Een bruto aanvangswedde tussen € 3107 en € 3634 per maand, afhankelijk van je relevante ervaring.
    • Voorbeeld: je hebt 8 jaar relevante beroepservaring en 2 kinderen ten laste, dan ontvang je een nettowedde van € 2336.
  • Een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. 8 euro, gratis hospitalisatieverzekering, opbouw 2° pensioenpijler, fietsvergoeding of volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer

Interesse?
Schriftelijke kandidaturen moeten – samen met een CV en kopie van het gevraagde diploma en rijbewijs B – toekomen bij gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1, 2960 Brecht per post,  tegen afgifte van een ontvangstbewijs of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be en dit uiterlijk op 19 november 2019 om 12.00 uur ’s middags.  Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud) welke kan toekomen tot uiterlijk 22 november 2019 om 12.00 uur ’s middags. De infobundel met vermelding van de functiebeschrijving en toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan.

Info: Personeelsdienst, Gemeentepark 1, 03 317 17 72 of sollicitaties@brecht.be

Afbeeldingen