Nieuwe vacature: contractuele administratieve medewerk(st)er interne zaken / personeelsdienst

1 contractuele administratieve medewerk(st)er IZ/personeelsdienst gemeente (en OCMW) (C1-3) – 19/38 u voor onbepaalde duur  + 15,12 u in vervanging van loopbaanonderbrekingen (met aanleg van een werfreserve van één jaar)

  • Je staat - samen met de collega’s - in voor een correcte personeelsadministratie, ondersteuning van de weddeberekening in gemengde service en verricht allerlei taken binnen de werking van de dienst;
  • je hebt een basiskennis van toepasselijke sociale wetgeving en rechtspositieregeling van het gemeente- en OCMW-personeel;
  • je bent houder van een diploma van hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld;
  • je maakt gebruik van systematische procedures om gegevens te verwerken, je bezit sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, werkt klantgericht, nauwkeurig en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- enaanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten, samen met CV en een kopie van het diploma hoger secundair onderwijs, toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht uiterlijk op 14 augustus 2018 om 12.00 uur ‘s middags  (of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Een recent uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud) moet toekomen uiterlijk op 17 augustus 2018 om 12.00 uur ’s middags.

Afbeeldingen