Nieuwe vacature: consulent communicatie

Consulent communicatie (B1/B3) – 38/38u (met aanleg van een werfreserve van één jaar):

Je taak:

  • Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de organisatie, het participatiebeleid en branding.
  • Je schrijft mee aan het gemeentelijk informatieblad, je maakt persberichten op en werkt brochures en affiches uit.
  • Je zorgt ervoor dat de sociale media, intranet, website en digitale nieuwsbrieven optimaal ingezet worden en up-to-date blijven.
  • Op basis van de visietekst participatie werk je samen met de collega’s participatietrajecten uit.
  • Je werkt communicatietrajecten uit die ertoe bijdragen om Brecht als gemeente op de kaart te zetten.

Je profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma en een rijbewijs B
  • Kennis van sociale media, het vlot schrijven van teksten en branding is vereist
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, initiatief en innovatie en jouw organisatorische, communicatieve en empathische vaardigheden laten je toe zeer klantgericht te werken

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een schriftelijke verklaring dat ze binnen een termijn van maximum drie maanden hun einddiploma kunnen behalen. Ze leveren het bewijs dat ze aan de diplomavereiste voldoen uiterlijk op de datum van hun aanstelling bij de gemeente.

Ons aanbod:

  • Een voltijds contractuele functie voor onbepaalde duur
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2691 en € 2971 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse ?
De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV met duidelijke vermelding van relevante ervaring, kopie van je bachelordiploma en rijbewijs B – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 24 mei 2022 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 27 mei 2022 om 12.00 uur ’s middags.

Info: Personeelsdienst, 03 203 20 12 of sollicitaties@brecht.be

Afbeeldingen