Nieuwe vacature: consulent aanbodregie jeugd

Vacature consulent aanbodregie - jeugd (B1-3)
Tijdelijk: 3 jaar - 38/38

Als consulent aanbodregie met focus op jeugd wordt je hoofdtaak het reorganiseren van de speelpleinwerking in Brecht. Het einddoel van dit project is een speelpleinorganisatie waarbij jongeren actief participeren aan de organisatie van het speelplein. Om dit project te verwezenlijken is drie jaar tijd voorzien. Naast deze kernopdracht werk je aan een basis om de overgang te maken van een organiserende jeugddienst naar een dienst die als regisseur een kwalitatief aanbod van vrijetijdskansen ontwikkelt. Je komt terecht in het team van de dienst vrije tijd. In dit dynamische team ontvangen je twee collega-consulenten jeugd je met open armen om samen te werken aan een kindvriendelijk beleid voor Brecht.

Profiel:

  • Je kan denken vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren en bent thuis in het jeugdwerk
  • Je bent een geboren netwerker die steeds werkt vanuit evenwaardig partnerschap
  • Je bent helder en transparant in je communicatie en geeft constructieve feedback
  • Je kan een team motiveren en inspireren en stimuleert de betrokkenheid van je teamleden
  • Je denkt probleemoplossend na door vraagstukken of problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken
  • Je bent bereid om avond- en weekendwerk te doen
  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma en bezit een rijbewijs B

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een schriftelijke verklaring dat ze binnen een termijn van maximum drie maanden hun einddiploma kunnen behalen. Ze leveren het bewijs dat ze aan de diplomavereiste voldoen uiterlijk op de datum van hun aanstelling bij de gemeente.

Ons aanbod:

  • Een voltijdse contractuele functie voor bepaalde duur van 3 jaar
  • Een bruto-aanvangswedde tussen € 2.691 en € 2.971 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse?
De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV met duidelijke vermelding van relevante ervaring, kopie van je bachelordiploma en rijbewijs B – toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 24 mei 2022 om 12.00 uur ‘s middags (via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister kan uiterlijk toekomen op 27 mei 2022 om 12.00 uur ’s middags.

Info: Personeelsdienst, 03 203 20 12 of sollicitaties@brecht.be

Afbeeldingen