Nieuwe vacature: administratieve medewerker financiële dienst

Administratieve medewerker financiële dienst (C1-3)  – 19/38u

Je functie:

  •  Als administratieve medewerker financiële dienst sta je voornamelijk in voor het opmaken van de gemeentelijke belastingkohieren en de administratieve opvolging ervan.
  •  Je biedt ondersteuning aan de collega’s financiële dienst in een divers takenpakket

Je profiel:

  • Je bent houder van een diploma HSO (of gelijkwaardig). Je hebt basiskennis in boekhouding of je bent bereid je dit eigen te maken.
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, werkt integer, nauwkeurig en oplossingsgericht. Je kan omgaan met deadlines.

Ons aanbod:

  • Een halftijdse contractuele functie voor onbepaalde duur
  • Een bruto-aanvangswedde tussen €  1.055 en  €  1.229 per maand afhankelijk van je relevante ervaring, een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. € 8, gratis hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon/werkverkeer, fietsvergoeding van € 0.23 per km.

Interesse?

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving en toelatingsvoorwaarden vind je onderaaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een CV en kopie van je diploma HSO – toekomen bij het gemeentebestuur van Brecht en dit uiterlijk op 9 november 2021 om 12.00 uur ’s middags via sollicitaties@brecht.be. Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister dat kan toekomen op 12 november a.s. om 12.00 uur ’s middags.

Info: Personeelsdienst, 03 317 17 72

Afbeeldingen