Nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten
 • Nieuwe vacature: collectieverzorger bibliotheek

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar een deeltijdse contractuele collectieverzorgster bibliotheek in vervanging van afwezigheid wegens ziekte. Je staat in voor de verzorging van de collectie (boeken, audiovisuele materialen, ….) van de bibliotheek. Je kandidaat stellen kan tot 8 januari 2019.

 • Nieuwe vacature: consulent sport

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar 1 halftijdse consulent sport (B1-3). Als consulent sport ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het stimuleren van sport en beweging in de gemeente. Je kandidaat stellen kan tot 15 januari 2019.

 • Vacature gemeentelijke basisscholen Brecht

  De gemeentelijke basisscholen zoeken een onderwijzer(es) voor de vervanging wegens ziekte van één van onze collega’s van 7 januari tot en met 1 maart 2019. Het betreft een gevarieerde opdracht met ambulante en zorgopdrachten, verdeeld over twee scholen.

 • Nieuwe vacature: 1 consulent duurzaamheid

  Het gemeentebestuur van Brecht is op zoek naar 1 voltijds consulent duurzaamheid (B1-3) in vervanging van 12 maanden onbetaald verlof van duurzaamheidsambtenaar. Je kandidaat stellen kan tot 18 december 2018.

 • Vuurwerk afsteken moet je aanvragen

  Wil jij rond de eindejaarsperiode vuurwerk afsteken, dan moet je hiervoor een toelating aanvragen voor 21 december 2018. Hou bovendien rekening met de dieren en denk aan de nachtrust van de buurtbewoners.

 • Werken ophaalbrug 10 starten op 27 augustus - uurregeling oversteekponton

  De huidige ophaalbrug 10 in Brecht over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten is door slijtage en ouderdom aan vervanging toe. De werken starten op 27 augustus. Doorgaand verkeer moet vanaf dan omrijden via Groot Veerle en via de vaste brug van de Mallebaan (N153). Voor fietsers en voetgangers wordt tijdens de piekuren een oversteekponton voorzien.

 • Nog sneller op de hoogte tijdens een noodsituatie?

  Is er echt een dringende, snelle melding te doen in geval van een noodsituatie (bijvoorbeeld evacuatie), dan kan de gemeente BE-alert inschakelen. Met dat alarmeringssysteem kunnen we een bericht uitsturen via sms, e-mail of telefoon, specifiek gericht naar de  betrokken bewoners. Schrijf je nu in!

 • Vacature schoonmaak speelpleinwerking

  Het gemeentebestuur van Brecht gaat over tot de aanwerving van een tijdelijke halftijdse functie van contractuele arbeid(st)er- schoonmaak speelpleinwerking  (E1-3) van 1 juli 2018 tot en met 31 augustus 2018. Je kandidaat stellen kan tot 22 juni 2018.