Maatschappelijk werker gezocht

OCMW Brecht werft aan maatschappelijk werker (B1-B3) onbepaalde duur 19/38

Het Sociaal Huis van Brecht werkt aan structurele armoedebestrijding en streeft ernaar om mensen die het moeilijk hebben maximaal te bereiken.

Momenteel zijn wij op zoek naar een maatschappelijk assistent om ons team te komen versterken. Je zal ingeschakeld worden ter ondersteuning van algemene sociale dienst. Voor algemene sociale dienst is de individuele hulpverlening je werkterrein op verschillende gebieden: hulp bij uitputten van rechten, administratieve ondersteuning, schuldhulpverlening, psychosociale begeleiding, … Via gesprekstechnieken kan je een hulpvraag grondig analyseren. Je kan een sociaal verslag opmaken en een hulpverleningsplan opstellen.

We verwachten dat je op een gezonde manier kan omgaan met stress en dat je noodsituaties op een gedegen manier kan aanpakken. Je bent klantgericht maar bewaakt je grenzen. Je voert administratieve taken uit die nauw samen hangen met je job. Ben jij een enthousiaste maatschappelijk werker? Wij bieden je een afwisselende job op onze sociale dienst. Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat je met open armen zal ontvangen.

Vereiste profiel

  • Houder van het bachelor diploma van maatschappelijk assistent
  • Voldoen aan de taalvereisten

Hoe solliciteren?

De schriftelijke kandidaturen moeten toekomen bij de personeelsdienst, Gasthuisstraat 11, 2960 Brecht, uiterlijk op 26 juni 2020 om 12.00 uur ‘s middags (of via e-mail naar personeel@ocmwbrecht.be), samen met de bewijzen van diplomavereisten.

Meer informatie vind je in de infobundel onderaan of personeelsdienst van OCMW Brecht, elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur, via tel. 03 330 11 20 of personeel@ocmwbrecht.be.

Afbeeldingen