Lessenreeksen wordt 'Beweeg Overdag'

Na een moeilijk jaar met heel wat afgelastingen, wordt er vanaf 13 september opnieuw gestart met de sportieve lessenreeksen. Om het nieuwe seizoen meteen op een mooi elan te beginnen, wordt de naam sportieve lessenreeksen omgevormd naar ‘Beweeg Overdag’. Niet alleen de naam verandert, maar ook het aanbod is aangepast. Spierkracht voor 55+ blijft bestaan en werkt met heel eenvoudige en leuke oefeningen aan de spieren. Op die manier worden algemene bewegingen in het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger. Spierkracht voor 55+ krijgt dit seizoen gezelschap van twee nieuwe beweeginitiaties: Samen Bewegen en Mama & baby. Samen Bewegen voorziet onder het motto “Samen bewegen is zoveel leuker dan alleen” een gevarieerd beweegaanbod in de gezonde buitenlucht. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met sport, spel & beweging en je stimuleert elkaar om te blijven bewegen. Als laatste wil de gemeente ook de band tussen moeder en kind nog meer versterken door beweging. Met de Mama & baby-initiatie werk je aan je herstel van je lichaam, maak je jezelf sterker en mobieler. Het uiteindelijke doel is om je goed in je vel te doen voelen en dat alles samen met je kindje.

Spierkracht voor senioren: Elke maandag om 13.30 uur in sporthal De Ring (vanaf 13 september 2021)
Samen Bewegen: Elke dinsdag van 9.00 uur tot 10.00 uur op verschillende buitenlocaties in Brecht (vanaf 14 september 2021)
Mama & baby: Elke dinsdag van 10.30 uur tot 11.30 uur afwisselend bij Sanostra en sporthal De Ring (vanaf 14 september 2021)

Inschrijven voor de verschillende workshops kan hier.

Afbeeldingen