Sluitingsweeknd GC - vander Noot has left the building

Gebouw zoekt creatieve omnipoten…

… om ‘de boeken toe’ te doen!

 

Gebouw? Het gemeenschapscentrum (GC) in Brecht centrum wordt binnenkort grondig vernieuwd.

 

Creatieve omnipoten? Jij en alle andere Brechtse creatievelingen.

 

Vanuit de cultuurraad willen we in stijl afscheid nemen van het GC tijdens ‘De Boeken Toe’- week, vanaf 26 september 2022, met als afsluiter een spetterend slotweekend vol leuke activiteiten. Ons GC zoals niemand het ooit tevoren heeft gezien én daarin kan jij een plek hebben!

 

Hiervoor zijn we op zoek naar creatieve omnipoten om het GC in een laatste nieuw en kleurrijk jasje te steken. 

 

Ben je een kunstenaar, een creatieve geest of heb je gewoon eens goesting om helemaal los te gaan in het GC tijdens ‘De Boeken Toe’- week? Wil je een performance brengen? Of een muur opsmukken met een schilderij? Een gedicht op het venster schrijven? Een kunstwerk bouwen met gerecycleerd materiaal? Een interactieve installatie neerpoten? Kortom: wil je samen met ons het GC een gepast artistiek afscheid geven? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Alles is mogelijk! We stellen het GC een hele week ter beschikking aan het creatieve talent uit Brecht. Het ganse GC wordt atelier en podium. Traditionele kunst mag, maar we zoeken ook creatieve nieuwe dingen: iets dat je ter plaatse maakt, voordraagt, opvoert,…

Tijdens het slotweekend gooien we de deuren nog een laatste keer open en stellen we alles tentoon!

 

Ben je geïnteresseerd om mee te werken? Schrijf je in via deze link of stuur een mailtje naar elsbreugelmans@hotmail.com  en jennis.georgissen@telenet.be, ten laatste op 21 augustus 2022.

We hopen jou te begroeten/ontvangen op onze ‘Boeken Toe’- week. Spread the word!

 

Groeten

De Cultuurraad

 

 

PS: Er staan in het eerste weekend van oktober nog heel wat andere activiteiten gepland, georganiseerd door de jeugd-, sport- en cultuurraad. Noteer het weekend alvast in de agenda.

Meer info vind je op www.brecht.be/deboekentoe

#deboekentoe

Afbeeldingen