Brechtse stratenloop in 2020 terug naar de Gemeenteplaats!

De knoop werd doorgehakt! De Brechtse stratenloop verhuist in 2020 terug naar de Gemeenteplaats.
Ondanks het feit dat 2019 een succesvolle editie was met uitbundig veel enthousiaste lopers en supporters, veel lieve en lovende commentaren, de logistieke voordelen van de sporthal handig bleken, merkte de organisatie dat het supportershart van het merendeel van de lopers toch op de Gemeenteplaats is blijven liggen. Ook de facebook poll , die peilde naar de voorkeur van de lopers, sprak boekdelen.

En daarom besliste de organisatie recent tijdens de evaluatie om de volgende editie terug te laten doorgaan op de Gemeenteplaats.

Daarnaast werden er nog enkele suggesties opgepikt van de lopers en supporters die de volgende editie nog aangenamer moeten maken. De organisatie zal werk maken van een aangepaste structuur zodat ook de recreatievere joggers meer aan hun trekken zulllen komen. Tragere lopers worden nu soms afgeschrikt door de snelle looptijden. En daar wordt werk van gemaakt om hier een aangepaste oplossing voor te voorzien zodat de drempel om mee te lopen nog kleiner wordt en zoveel mogelijk Brechtenaars in beweging worden gebracht!

Ook leuk nieuws voor de kinderen, want het sportersbelevenmeer-dorp verhuist mee naar de Gemeenteplaats.

Verder zal de kidsRun ontdubbeld worden in 3 leeftijdsgroepen (ipv 2) zodat het ook voor hen aangenamer en rustiger lopen is. 

Afspraak op vrijdag 26 juni 2020 op de Gemeenteplaats.

Afbeeldingen