Aanleg van een werfreserve voor de functie van contractuele administratieve medewerker (C1-3)

GEMEENTE & OCMW BRECHT

Gaan over tot aanleg van een werfreserve (duur minimum 1 jaar) voor de functie van contractuele administratieve medewerker (C1-3) – (M/V):

Ben jij communicatief, klantvriendelijk, administratief nauwkeuring en gedreven? Kan je vlot overweg met de courante softwarepakketten en ben je in het bezit van een diploma HSO of gelijkwaardig? Dan is een job als administratieve medewerker bij het gemeentebestuur of OCMW Brecht iets voor jou! Als je slaagt voor het examen, maak je gedurende minimaal één jaar deel uit van de werfreserve (verlengbaar tot 3 jaar). Afhankelijk van jouw sterktes en de mogelijke vacatures kan jou op basis van een bijkomend gesprek een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Indien zich meer dan 50 kandidaten inschrijven, worden preselecties gehouden.

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een cv en een kopie van je diploma van HSO of gelijkwaardig - toekomen bij het gemeentebestuur, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 13 april 2021 om 12.00 uur ’s middags. Dit via e-mail naar sollicitaties@brecht.be of via afgifte tegen ontvangstbewijs. Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden, uitgezonderd het uittreksel strafregister dat kan toekomen tot 16 april 2021 om 12.00 uur ’s middags.

Info: Personeelsdienst, Gemeentepark 1, 2960 Brecht, 03 317 17 72 of solliciaties@brecht.be 

Afbeeldingen