Aanleg van een werfreserve: contractuele administratieve medewerk(st)er

Aanleg van een werfreserve (duur minimum 1 jaar) voor de functie van contractuele administratieve medewerk(st)er (C1-3):

Ben jij communicatief, klantvriendelijk, administratief nauwkeuring en gedreven? Kan je vlot overweg met de courante softwarepaketten en ben je in het bezit van een diploma HSO of gelijkwaardig? Dan is een job als administratieve medewerker bij het gemeentebestuur of OCMW Brecht iets voor jou!

Als je slaagt voor het examen, maak je gedurende minimaal 1 jaar deel uit van de werfreserve (verlengbaar tot 3 jaar). Afhankelijk van jouw sterktes en de mogelijke vacatures kan je op basis van een bijkomend gesprek een deeltijdse of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Indien zich meer dan 70 kandidaten inschrijven, worden preselecties gehouden.

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden vind je onderaan. 

De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een cv en een kopie van je diploma van HSO of gelijkwaardig - toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 21 mei 2019  (of via e-mail naar sollicitaties@brecht.be). Op deze datum lever je het bewijs dat je voldoet aan de voorwaarden uitgezonderd het uittreksel strafregister welke kan toekomen op 24 mei 2019 om 12.00 uur ’s middags.

Afbeeldingen