Woonzorgcentrum Sint-Maria gaat op zoek naar verpleegkundigen en zorgkundigen!

Woonzorgcentrum Sint-Maria (het behoort tot OCMW Brecht en is gevestigd op de welzijnscampus, samen met het sociaal huis en dienstencetra) beheert 108 bedden. Een geëngageerd team streeft steeds naar kwalitatieve zorg in een thuisvervangend woonklimaat voor de bewoners. Om onze dienstverlening te continueren, zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen en zorgkundigen om ons team te versterken.

Momenteel hebben wij een openstaande vacature voor de functie van verpleegkundige of zorgkundige (m/v/x) met een contract onbepaalde duur, regime is bespreekbaar.

Ben je werkzoekende en/of direct beschikbaar?  Zie je het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum, bezorg ons dan jouw kandidatuur.  Dit kan je doen door een korte motivatie met een kopie van jouw diploma te sturen naar personeel@ocmwbrecht.be.

Vereiste profiel

Houder van het diploma van verpleegkundige (gegradueerd of bachelor) of student zijn in afstudeermodule
OF
Houder van het diploma van zorgkundige én houder van een zorgkundig visum (geregistreerd als zorgkundige door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid).

Voldoen aan de taalvereisten.

Hoe solliciteren?

Sollicitaties moeten toekomen bij welzijnscampus Brecht, Gasthuisstraat 11, 2960 Brecht of via mail personeel@ocmwbrecht.be samen met de bewijzen van diplomavereisten.

Info?

Voor meer informatie of een volledige functieomschrijving kan je terecht bij de personeelsdienst van OCMW Brecht, elke werkdag van 09.00 tot 16.00 uur of via telefoonnummer 03 330 11 20.

Afbeeldingen