Nieuwe vacature: financieel directeur

Je taken:
Je ondersteunt het gemeente- en OCMW-bestuur bij het voorbereiden, opvolgen, evalueren en bijsturen van het financieel beleid. Je staat in voor de dagelijkse leiding en coördinatie van de  gemeenschappelijke financiële dienst en ziet toe op het kostenbewust aanwenden van de financiële middelen. Samen met je medewerkers volg je de boekhouding op en ben je verantwoordelijk voor het opmaken van het budget, meerjarenplan en de jaarrekening.

Je profiel:
Je bent in het bezit van een masterdiploma en hebt de Belgische nationaliteit en bent Nederlandstalig. Je interesse in mens en maatschappij maken van jou een financieel manager met een passie voor de gemeente. Je hebt strategisch inzicht en een duidelijke visie op de ontwikkeling van het financieel beleid van een organisatie.

Ons aanbod:

  • Een voltijdse, contractuele betrekking, een boeiende en afwisselende job met veel contacten in een stabiele omgeving.
  • Een bruto aanvangswedde tussen € 6.285,70 en € 7.883,97 per maand afhankelijk van je relevante ervaring.
    • Voorbeeld: je hebt 8 jaar relevante beroepservaring en 2 kinderen ten laste, dan ontvang je een netto-wedde van € 4.019,13.

Interesse?
Solliciteer dan uiterlijk op 17 april 2018 om 12.00 uur ‘s middags bij het gemeentebestuur van Brecht, Gemeentepark 1, 2960 Brecht of via sollicitaties@brecht.be door een motivatiebrief, cv en kopie van je diploma in te sturen. Daarnaast bezorg je een recent uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud) uiterlijk op 20 april 2018 om 12.00 uur ’s middags. 

De infobundel met vermelding van de functiebeschrijving en toelatings- en aanwervingsvoorwaarden kan je bekomen bij de personeelsdienst (03 317 17 72) of via www.brecht.be/vacatures. De schriftelijke proef zal plaatsvinden op donderdag 3 mei 2018 om 18.00 uur, de mondelinge proef op woensdag 16 mei 2018 (locatie: gemeenschapscentrum Jan vander Noot, Mudaeusstraat 9, 2960 Brecht).

Afbeeldingen