Aanleg van een werfreserve: logistiek medewerker / organisatiehulp WZC (E1-3)

Aanleg werfreserve: 1 contractueel logistiek medewerker/organisatiehulp WZC (E1-3)

Door het uitvoeren van allerlei taken die met het maaltijdgebeuren te maken hebben in het WZC en de dienstencentra, meewerken aan lekkere en evenwichtige maaltijden voor cliënten. Doelstelling te bereiken volgens de missie/visie van OCMW Brecht.

  •  je zorgt voor een correcte uitvoering van de deeltaken opgedragen door de chef-kok / koks bij de bereiding van maaltijden, cliëntgerichte portionering en goede presentatie van de maaltijden. Extra aandacht gevenaan instructies betreffende bereiding van dieetvoeding;
  • je leeft correct de regels en afspraken na mbt hygiëne, veiligheid, afvalverwijdering, ook persoonlijke hygiëne;
  • je hebt verantwoordelijkheidszin, oog voor veiligheid en je kan goed zelfstandig werken.

Als je slaagt voor het examen, maak je gedurende minimaal 1 jaar deel uit van de werfreserve. Afhankelijk van mogelijke vacatures kan je op basis van een bijkomend gesprek een deeltijdse of voltijds contract van onbepaalde duur aangeboden worden.

Indien zich meer dan 30 kandidaten inschrijven, worden preselecties gehouden. 

De infobundel met vermelding van functiebeschrijving, toelatings- en aanwervingsvoorwaarden kan vind je ondraan. De schriftelijke kandidaturen moeten - samen met een motivatiebrief - toekomen bij de personeelsdienst, Gasthuisstraat 11, 2960 Brecht en dit uiterlijk op 26 september 2019 om 12.00 uur ‘s middags (of via e-mail naar personeel@ocmwbrecht.be).

Afbeeldingen